Avto
66 ogledov

Video: ženska s torbico sklatila bežečega skuterista

Skuterist in ženska Youtube/Policija Talin
Pogumna mimoidoča je s torbico sklatila s skuterja voznika, ki je bežal pred policijo.

Saj se spomnite nedavnega videa iz Estonije, ko so policisti kar z avtom namerno sklatili prehitrega motorista in njegovo sopotnico? Ta ni ravno mirno prenesla početja policije ...

Tokrat se je v vlogi pomagača policistov znašla neka ženska, ki se je v glavnem mestu Talin po naključju znašla na poti, po kateri je pred policisti bežal moški na skuterju. 

Bliskovita reakcija in že je po zraku završala njena torbica, ki je pristala na nič hudega slutečemu skuteristu ter ga sklatila z vozila. Policisti so izkoristili darilo in opravili svoje delo do konca. 

Kasneje so sporočili, da je patrulja postala na najstniškega skuterista pozorna, ker je bil njihov stari znanec in so mu že pred tem pobrali izpit. Izkazalo se je, da je pred policisti po cestah in pločnikih bežal krepko pijan.

Policisti so se v izjavi kasneje zahvalili pogumni meščanki, vendar pa hkrati opozorili, da civilisti ne bi smeli nikoli postavljati svojega življenja v nevarnost zaradi takšnih ljudi.

Oglejte si, kakšne neumnosti in nevarne situacije je skuterist počel med lovom pred usodnim trenutkom, ko je pri 1:17 padlo po njemu.

Komentarjev 1
  • Pepe007 14:43 14.junij 2017.

    No, pri nas bi skuterist tako žensko tožil in iztožil solidno odškodnino.