Avto
42 ogledov

ŽAL: BMW 3 touring je vsestranski karavan

BMW 320d xdrive Gregor Prebil
Touring 3 je prvič uspešno združil znamkino dinamičnost in prestiž z uporabnostjo, saj je trenutno najbolj vsestranski karavan med premium konkurenti.

Odlikujejo ga športna oblika, dinamične sposobnosti, zmogljivi, a varčni motorji, možnost pogona xdrive in odlična osemstopenjska avtomatika.

Svoje favorite med 20 finalisti lahko izberete TUKAJ

Visoki kakovosti izdelave, udobja in tehnične dovršenosti lahko ob bok stopa malo drugih avtomobilov. V novi generaciji ima največji prtljažnik med premium konkurenti, a še vedno razmeroma skromnega v primerjavi z bolj ljudskimi karavani. Je pa prtljažnik dostopen tudi zgolj prek stekla, vrata (serijsko elektrificirana) pa odpre migljaj noge pod zadnjim odbijačem. Touring se je precej popravil glede prostora za zadnje potnike, čeprav občutek utesnjenosti še ni izginil niti spredaj. Že vstopna cena pa je zasoljena, prav tako napredna varnost. Tudi vzdrževanje ni poceni.

Osnovna cena po ceniku: 32.000 evrov

Prtljažnik: 495/1.500 litrov

Razpon moči motorja: 85-225 kilovatov

Varnost: 5 zvezdic (Euro NCAP 2012)
Odrasli: 95 odstotkov, otroci: 84 odstotkov, pešci: 78 odstotkov, varnostni sistemi: 86 odstotkov

Še več o BMW serije3 touring v predstavitvi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.