Avto
19 ogledov

Ženeva: Prvi vtisi

Mercedes-benz S coupe
1/56
Reuters
Prvi vtisi iz Ženeve. Tukaj si lahko pogledate avtomobilska razkritja iz trenutno najpomembnejšega avtosalona na svetu. V Ženevi je tudi Žurnal24.


Ob Ženevskem jezeru so danes še 84. odprli razstavo avtomobilov, na kateri avtomobilske znamke razkazujejo vse, kar imajo ta hip v rokavu za prijetnejšo in zabavnejšo mobilnost evropskih in preostalih kupcev.

Vzpodbudne prodajne številke v Nemčiji, Italiji, Španiji napovedujejo boljše čase za avtomobilsko industrijo in optimizem. Rast prodaje novih vozil v Evropi se namreč nadaljuje že peti mesec zapored. Januarja je bila višja za 5 odstotkov in je znašala 968.000 vozil. Analitiki pravijo, da bo konec leta 2014 prodaja v primerjavi z lani višja za tri odstotke.

Optimizem se zrcali v številnih novostih, ki so jih za Ženevo pripravili avtomobilski proizvajalci. Nekateri so obraze razkrili že v na predvečer otvoritve, drugi danes, ko je salon vrata odprl za novinarje z vsega sveta.

O vseh modelskih in tehnoloških novostih boste najbolje obveščeni prek naše spletne strani, saj je ekipa Žurnala na kraju samem pomagala odkrivati pregrinjala. V fotogaleriji, si poglejte prve utrinke iz najpomembnejšega avtomobilskega salona ta hip.

Komentarjev 1
  • Marko Slovenia 19:25 04.marec 2014.

    giuigaro cliper haha , dream avto vseh ljubiteljev dvižnih vrat haha