Avto
103 ogledov

Avtomobilski unikati na koledarju

1/4
Žurnal24 main
Koledar Alpra design 2011 nadaljuje 17 let tradicije ekskluzivnih koledarjev s tematiko avtomobilskega oblikovanja. Tudi letos je tema estetika avtomobilov.

Novo nadaljevanje na 12 stranicah predstavlja realistično upodobljene vizije športnih in elegantnih kupejev. Vsa vozila na koledarju so plod domišljije in v realnosti ne obstajajo. Prikazujejo vizije avtomobilov prihodnosti skozi oči avtorja, oblikovalca Aleksandra Praperja.

Koledar Alpra design 2011 ne izpostavlja določenih avtomobilskih znamk, ampak se posveča estetiki oblike avtomobilov. Študije le-teh se že od leta 1995 pojavljajo pod namišljeno avtomobilsko znamko Alpra. Koledar ALPRA DESIGN 2011 je edini nevtralen koledar z avtomobilsko tematiko tudi v širšem Evropskem okvirju. Združuje avtomobilizem in umetnost, svojo eksotičnost in dinamiko vsebine pa poudarja tudi z različnimi postavitvami stranic in njihovo barvno usklajenostjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.