PROMO Kako veste, da je meso kakovostno? Po znaku v obliki zeleno-rjavega smeška! Kako pogosto se ob obloženi jedilni mizi vprašate, ali je posamezno živilo kakovostno? Ste kdaj pomislili, kako kot pot…
PROMO Številni kazalniki potrjujejo izboljšanje stanja gozdov Stanje slovenskih gozdov je vedno boljše, povečujeta se lesna zaloga in prirastek.
Promo Izbiramo težje poti, ki vodijo do kakovostnih izdelkov Pred vami je še en zanimiv in oseben pogled v življenje, delo in razmišljanje slovenskih predelovalcev mleka. Sogovorni…
Promo Kdaj je goveje meso zares slovensko Shema »izbrana kakovost«, ki poleg perutninskega mesa vključuje tudi goveje, se je v Sloveniji začela uveljavljati dece…
Promo Zakaj je lokalno pridelano meso bolj kakovostno Slovenski kmetje, ki se ukvarjajo s pridelavo mesa, so podvrženi strogim kontrolam, ki ne zagotavljajo le kakovostnega …
Promo Sirotka - naša prioriteta in prioriteta mlekarske industrije Sirotka je sicer stranski proizvod v mlekarski industriji, vendar se zaradi ugodne hranilne sestave vse pogosteje uživa…
Promo Ste utrujeni? Mogoče vam primanjkuje vitamina B12 Vitamini imajo ključno vlogo pri številnih biokemičnih procesih v telesu. Ker jih telo ne more sintetizirati samo, jih …
Promo Zakaj je mleko popolno živilo in koliko na dan ga je ravno prav? Mleko zagotavlja veliko življenjsko pomembnih snovi, zato ni slučaj, da mu strokovnjaki pravijo tudi popolno živilo. Je…
Promo Ženske, športniki in otroci morajo še posebej paziti na zadosten vnos železa Železo je sestavni del rdečih krvničk, natančneje hemoglobina. Čeprav predstavlja zelo majhen del človekove teže (le 0,…