Magazin
229 ogledov

Tako velikega še v življenju nisem videla

seks strast Shutterstock
Odkar sem videla njegovo velikansko kumaro, sem mislila samo še na to. Bilo je lanskega julija v Opatiji.

Z bivšim možem in še enim parom smo preživljali dopust v njuni počitniški hiši. Imeli smo se zares dobro, vreme nam je šlo na roko in sproščeno vzdušje je poskrbelo, da nam prav nikoli ni bilo dolgčas. Moška sta ves čas silila v slačipoker, midve pa sva se nekoliko branili. A le do nekaj kozarčkov več, potem pa so cunjice letele po zraku. Zmenili smo se, da spodnjice ostanejo, je pa bila prijateljica po nekaj igrah že brez modrčka. Ker sva se zgoraj brez tudi sončili, to ni bil nek problem. Igro smo zaključili precej pozno in sklenila sem, da bo dovolj. Le še prho in udobno posteljo sem si zaželela. Šla sem v sobo po pižamo, nato pa naravnost v kopalnico.

Ko sem odprla vrata, bi me kmalu kap. Goran, prijateljičin fant, je stal pred menoj povsem gol. Pozabil je zakleniti vrata in jaz sem zdaj buljila v ogromnega tiča, ki mu je bingljal med nogami. Kaj tako velikega še v življenju nisem videla. Končno mi je postalo jasno,  zakaj je Mojca vsako jutro tako dobre volje. "Greš ti?" je rekel in mi želel odstopiti kopalnico. Bila sem zmedena, sesuta in brez prave pameti. Še vedno sem gledala med njegove noge, pa čeprav sem nekje globoko v podzavesti vedela, da to ni v redu. Širokega nasmeha je šel mimo mene in se bolj nalašč kot ne, obregnil z veliko moškostjo obme. Streslo me je od vznemirjenja in komaj sem krotila svojo desnico, da ni segla po njem.

Ko sem ostala sama, sem se zaklenila in skušala umiriti razbijajoče srce. Med nogami sem imela pravo poplavo in niti hladna prha mi ni pomagala pozabiti tistega velikega tiča, ki je še nekaj minut nazaj bingljal pred menoj. Doživela sem čudovit orgazem, s sredincem in prstancem v potrebni muci. Vedela sem, da sem s tem prikrajšala svojega moža, a si nisem mogla pomagati. Ko sem legla v posteljo, sem še vedno mislila nanj. Roke, ki so segale po meni, me niso vzburile in najin zadnji seks, preden sva se razšla, tako ni bil nič posebnega. Na tistem dopustu sva tako ali tako skušala še zadnjič obuditi staro ljubezen, ki je bila že močno načeta in kazalo je, da nama kljub pozitivnemu vzdušju ne bo uspelo.

Naslednje dni sem hrepenela po prepovedanem sadežu in mislila le še na tisti ogromen ud, ki se je skrival v Goranovih hlačah. Dobro je vedel, kaj se mi podi po glavi. Od trenutka, ko sva se srečala v kopalnici, se je do mene vedel precej drugače. Tudi njegove besede so postale precej bolj prodorne in neposredne, zato ne čudi, da me je na predzadnji dan dopusta presenetil, ko sva popoldne ostala sama. "Saj si me želiš, a ne?" Počutila sem se, kot bi me ustrelil s puško. Mož je peljal čoln na popravilo, kolegica pa je želela z njim na vožnjo. Ležala sem na ležalniku za hišo in preko roba sončnih očal opazovala izklesano moško telo, okrašeno z ogromnim tičem. Stal je tik ob ležalniku in ponosno kazal svojega korenjaka. Še danes ne vem, kako je prišlo do tega, da sem naslednji hip sedela ob njem in v rokah težkala neverjetnega tiča, ki je nabreknil v sanjske mere. Z oralo si nikoli nisem bila preveč blizu, tokrat pa enostavno nisem mogla, da ga ne bi celega prelizala. Bilo mu je všeč. Celo tako, da je ves čas zadovoljno vzdihoval in mi govoril, da je o tem sanjal že lep čas. Ko bi le vedela …

Ležalnik nama ni več prišel v poštev, zato sva se urno zatekla v hišo. Za kratek čas sva se ustavila na hodniku, kjer me je pritisnil ob omarico in mi slekel kopalke. Razmaknil mi je noge, počepnil in mi neverjetno obdelal muco. Ječala sem, kot še nikoli in komaj čakala, da odideva v spalnico. V bistvu bi se dala dol kar tam, a je bilo v postelji precej bolj udobno. Ko je prvikrat zarinil tistega velikana name, sem mislila, da me bo pobralo. Noge so mi plapolale visoko v zraku, kriknila sem in se prijela za usta, potem pa ga je počasi izvlekel in me še enkrat nasadil. Tudi roka na ustih mi ni več pomagala, kajti kar je počel z menoj, je bilo enostavno božansko doživetje, z neverjetnim in neskončnim orgazmom vred.

Komentarjev 1
  • jokovine 18:34 07.junij 2012.

    ** Komentar je bil zaradi neprimerne vsebine odstranjen **