Šport > Nogomet
21 ogledov

Baena: "Morda Messi ni videl moje roke"

Baena Messi Rayo Barcelona rokovanje Youtube
Pred sobotno tekmo Raya Vallecana in Barcelone se vezist domačih Raúl Baena in Leo Messi nista rokovala.


Aktualni španski prvaki so v madridskem predmestju Vallecas domači Rayo visoko premagali (4:0), kljub temu da so imeli po 317 tekmah prvič žogo manj v svoji posesti kot tekmeci. 

Že pred srečanjem pa se je zgodilo nekaj, kar je zainteresiralo številne španske in evropske medije. Ob pozdravu pred tekmo se José Raúl Baena in Leo Messi namreč nista rokovala, kot lahko tudi vidite na zgornjem posnetku. Sprva so zaokrožile govorice, da se domači vezist ni želel rokovati z Argentincem, sedaj pa je 24-nogometaš povedal svojo plat medalje.

Iz Barcelone v Espanyol

"Rad bi nekaj pojasnil, ker vidim, da so mediji poročali, da se nisem želel rokovati z Messijem. Igralci Barcelone so bili naši gosti in zato so oni morali mimo nas in se z vsemi pozdraviti. Ko je prišel Messi, sem sprva iztegnil roko, kar lahko jasno vidite na posnetku, a ko sem videl, kako gre samo mimo mene, sem jo hitro umaknil. Morda ni videl roke, ne vem. Temu ne želim posvečati velike pozornosti, a rad bi le razjasnil, kako so stvari potekale," je Baena povedal za spletno stran Raya.

Defenzivni vezist Baena je sicer pri Barceloni preživel tri sezone v najstniških letih, a ker pri prvi ekipi ni dobil priložnosti, se je preselil k mestnemu tekmecu Espanyolu. Tam je ostal tri leta, letos poleti pa se je preselil v madridsko predmestje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.