Magazin > VIP
32 ogledov

Baldwin napadel paparaca

Alec Baldwin
1/3
FameFlynet
Novopečeni očka Alec Baldwin se je znesel nad paparacem.

Le štiri dni po rojstvu druge hčerke, njegova žena Hilaria Thomas je rodila deklico, ki sta jo poimenovala Carmen Gabriela, je igralec Alec Baldwin na newyorški ulici izgubil živce in se spravil na enega od paparacev. Oba sta se prepirala in porivala, oba sta nato poklicala policijo in vložila pritožbo. Policisti so z obema opravili razgovor, oba pa sta priznala, da sta se neprimerno vedla. Noben od njiju ne bo vložil tožbe.

Kaj se je dogajalo? Novopečena starša sta v torek zapuščala svoje stanovanje, ko je do njiju pristopila skupina fotografov, ki ju je čakala. "Bila sta sama, brez otroka," je povedala priča. "Nekaj so se pogovarjali, fotografi so začeli fotografirati, Alec pa se je znašel nad naključnim fotografom. Napadel ga je, tako da je fotograf poklical policijo," je še povedal vir.

Neka druga priča pa je povedala čisto drugačno zgodbo, in sicer da je bil fotograf zelo nasilen. "Fotograf je po incidentu še kar napadal Hilario in jo prisilil, da mu je pobegnila v bližnjo trgovino," je povedal.

To pa ni bilo prvič, da se je Baldwin znašel v prepiru s paparaci. Lani poleti se je  znesel nad fotografom, ki ga je spraševal o ženini tožbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.