Šport > Nogomet
18 ogledov

Bale spet "šprical", Villas-Boas se je že poslovil

gareth bale Reuters
V sredo je Gareth Bale izpustil še drugi trening Tottenhama zapored. Trener Londončanov Valižana že vidi kot igralca Reala.

Po torkovem je Gareth Bale v sredo nenapovedano izpustil še drugi trening, čeprav ga je trener  pričakoval v trening centru v Enfieldu.

Valižan, ki je bil danes vpoklican tudi na zbor reprezentance svoje države, na omenjeni način izraža svoje nestrinjanje s klubsko politiko, ki krepko zavlečuje njegov že dogovorjen prestop v Real Madrid. Selektor Walesa Chris Coleman je ofenzivnega vezista vpoklical za kvalifikacijski tekmi proti Makedoniji in Srbiji.

Villas-Boas vdan v usodo

Portugaski trener Villas-Boas je na novinarski konferenci pred povratno tekmo z Dinamom iz Tbilisija že priznal, da se bo uradna potrditev prestopa zgodila "zelo kmalu".

"Balu želimo vse najboljše pri Realu. Da pa se ni pojavil na treningu ... To se mi ne zdi pravilno obnašanje. Kar se dogaja okrog njega, je zanj sanjsko. Mislim, da bo Tottenham na koncu sprejel ponudbo za največji prestop v zgodovini nogometa," je na to temo še dodal strateg moštva iz severnega Londona.

Se bo maščeval Levyju?

Bale naj bi se povsem distanciral od dosedanjega kluba. Angleški mediji navajajo, da ne namerava več trenirati s Tottenhamom. Slišati je bilo celo, da naj bi se Valižan odločil za izredno novinarsko konferenco, na kateri bo "zlil gnojnico" po prvemu operativcu kluba Danielu Levyju, če bo slednji še naprej prestavljal njegov odhod v Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.