Šport > Nogomet
20 ogledov

Bale v dresu za Evropo: "Že znam reči 'la Décima'"

Bale Benzema Marcelo Real Madrid Liga prvakov novi oranžni dres
1/9
EPA
Gareth Bale se je skupaj z novima soigralcema Marcelom in Karimom Benzemajem udeležil četrtkove predstavitve novega oranžnega dresa, ki ga bo Real Madrid uporabljal na evropskih tekmah.

Velški zvezdnik Gareth Bale, ki je Real Madrid okrepil po zaslugi najdražjega prestopa vseh časov, je na predstavitvi novega dresa priznal, da pred začetkom dela v novem klubu res ni v najboljši možni formi, pohvalil pa je nove soigralce, ki so ga toplo sprejeli.

"Prvi dnevi so bili zelo čustveni, čeprav sem bil z reprezentanci, je bilo neverjetno," je na predstavitvi oranžnih dresov, ki jih bo kraljevi klub uporabljal za evropske tekme, povedal nekdanji član Tottenhama.

 Morda v ekipi proti Villarrealu ... kot branilec!

"Jasno je, da sem fantom zelo hvaležen za sprejem. Cristiano je izjemen tip, potrudil se je, da sem se počutil dobro in upam, da bom skupaj z njim dobro sodeloval na igrišču. Želim zaigrati skupaj z njim, to je bil eden največjih motivov, ki me je pripeljal sem."

Igralno mesto novega člana kraljevega kluba je še vedno v zraku, trenerja Carla Ancelottija pa čaka težka naloga, da bo lahko v enajsterico uvrstil vse največje zvezdnike. Za ligaško tekmo z Villarrealom bi lahko Bala ob poškodbah Marcela in Fábia Coentrãa prijavil celo med branilce.

Že pozna besedo "la Décima"

"Vsi si želijo osvajati trofeje pri Realu in pričakujem, da bomo to ob koncu sezone tudi dosegli. V tem klubu je potrebno zmagati vsako tekmo, s tem ciljem začnemo vsak trening in tekmo," je še povedal Bale.

"Igral bom tam, kjer mi bo trener rekel, na tistem položaju pa bom dal sto odstotkov za to ekipo. Pričakujem, da se bom dobro prilagodil ekipi in za to bom delal na vsaki tekmi. Upam, da se bo to kasneje videlo tudi na igrišču. Sporočilo navijačem? Že sem se naučil reči 'la Décima'. Tu smo, da bi zmagali na vsaki tekmi in osvojili vsak pokal, dali bomo vse od sebe, da nam uspe. Ne samo v Ligi prvakov. Pritisk seveda obstaja, ker mora Madrid zmagati na vsaki tekmi, mi pa bomo trdo delali, da bi nam uspelo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.