Magazin > VIP
452 ogledov

Balkanski Nostradamus: Severina se bo ločila še letos!

Severina, Igoj Kojić Instagram
Srbski parapsiholog je napovedal, da se bo Severina v letošnjem letu ločila.

Severina in Igor Kojić se bosta to leto ločila, je povedal srbski parapsiholog Mevludin Duvančić. Parapsihologa mnogi imenujejo balkanski Nostradamus.

Človek, ki je že večkrat pravilno napovedal številne usode in nesreče, ni imel dobrih novic za enega najbolj priljubljenih parov na Balkanu: "To leto bo precej 'temačno'. Kar nekaj bo poplav, potresov, različnih virusov. Nič boljšega pa ne čaka javne osebnosti. Na primer: Severina in Igor Kojić … Kot vidim se zelo trudita, da bi imela otroka. A iz tega ne bo nič. Jaz vidim, da se bosta, žal, ločila.“

Napovedi, ki so se uresničile

"Predvidel sem, da bo imel Halid Bešlić težko prometno nesrečo. Takrat so se vsi bali, da se Halid ne bo zbudil iz kome in da ne bo preživel. Poklical sem njegovo družino in jim zagotovil, da se bo Halid zbudil v roku treh dni in da bo kmalu jedel sam. Tako se je tudi zgodilo," je povedal Duvančić in dodal, da je predvidel Severinino prvo ločitev: "Vedel sem, da se bosta ločila takoj, ko bo rodila sina."

Komentarjev 3
  • ac-dc 20:59 13.januar 2017.

    Ta prav dolgo ne bi zdržala z nobenim, oz. imam občutek, da nobeden tudi nje ne bi dolgo mogel poslušati.

  • ac-dc 20:57 13.januar 2017.

    Ločila? Ma ne da,,

  • Žurnalček 16:47 13.januar 2017.

    Začel ste z istimi kretenoidnimi naslovi , kot to počne srbski Kurir od katerega ste edino tudi mogli prepisati naslov !!! Jaz predvidevam , da bo letos umrl vaš velecenjeni sodelavec , ki svoje maloumnosti objavlja pod inicialkami K.D. , ...prikaži več, pa tudi uredniku ne kaže najbolje !