Šport > Nogomet
20 ogledov

Balotelli Bobanu med vklopom v živo: Nehaj me kritizirati!

Mario Balotelli Clarence Seedorf Roma Milan menjava Olimpico EPA
Po porazu Milana pri Romi je prišlo do zanimivega verbalnega obračuna med nekdanjim in sedanjim zvezdnikom sedemkratnih evropskih prvakov.

Nogometaši Milana so v petek na uvodni tekmi 35. kola italijanske Serie A izgubili pri drugouvrščeni Romi (2:0), za domače sta zadela Miralem Pjanić v 43. in Gervinho v 65. minuti. Z zmago so sinovi volkulje pritisnili na vodilni Juventus, ki jim ob tekmi manj beži za pet točk. Rossoneri so se s porazom oddaljili od petega mesta, ki še vodi v Evropsko ligo, trenutno pa ga drži njihov mestni tekmec Inter. Valter Birsa zaradi poškodbe ni igral za moštvo iz Lombardije.

Po srečanju so komentatorji analizirali potek srečanja, med njimi je bil tudi nekdanji vezist Milana Zvonimir Boban. Debata je postala vroča, ko se je v pogovor vključil Mario Balotelli prek poročevalca z rimskega stadiona. Na nekaj uvodnih besed Bobana je odgovoril ostro, dialog si lahko pogledate tudi na zgornjem posnetku.

"Ti govoriš, da sem izjemen"

"Stalno govoriš o meni. Ko Milan zmaga je Mario super, ko Milan izgubi, je vedno kriv Mario. Ne potrebujem tvojih kritik, kritiziram samega sebe," je Balotelli zabrusil nekdanjemu hrvaškemu reprezentantu, ki v zadnjih mesecih vse bolj pogosto kritizira svoj bivši klub, kot tudi italijanskega reprezentanta ganskih korenin.

"Nikoli nisem rekel, da sem 'top' igralec. Imam se za normalnega nogometaša. Ti govoriš, da sem izjemen in od mene pričakuješ pet golov na tekmo," je med drugim Bobanu še dejal Balotelli, ki je bil na Olimpicu sicer zamenjan v 69. minuti, ko ga je nadomestil Giampaolo Pazzini. Ob menjavi je najboljši strelec Milana pokazal nekaj nezadovoljstva, kar je (med drugim) zmotilo Bobana. Ob koncu pogovora je Balotelli jezno vrgel slušalko in mikrofon televizije Sky Italia ob tla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.