Šport > Nogomet
17 ogledov

''Balotelli je nazaj''

mario balotelli EPA
Italijanski napadalec Mario Balotelli je v petem krogu Serie A dosegel prvi zadetek po vrnitvi v Milano, ko je z več kot 20 metrov matiral domačega vratarja Orestisa Karnezisa.

''Balotelli je nazaj,'' se glasi eden od zapisov na družabnem omrežju Twitter, potem ko je težavni italijanski napadalec postregel s prvo pravo mojstrovino v Milanu, kamor se je vrnil kot posojeni nogometaš Liverpoola.

AC Milan je v petem krogu gostoval v Vidmu in nekdanji ekipi Samirja Handanovića prizadejal četrti zaporedni poraz v letošnji sezoni. Rossoneri so povedli v peti minuti, ko je bil s prostega strela natančen Balotelli, do konca prvega polčasa pa so že vodili s 3:0. Domači nogometaši so v drugem polčasu znižali zaostanek (2:3), a preobrata ni bilo.

Balotelli je prvi zadetek po vrnitvi k nekdanji ekipi dosegel na svoji tretji tekmi, na kateri je prvič spet zaigral v začetni postavi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.