Šport > Nogomet
17 ogledov

Balotelli: "Mou kot dedek s celim kupom težav"

Balotelli Mourinho Barcelona Inter Milano Appiano Gentile Liga prvakov EPA
Italijanski napadalec Mario Balotelli je domiselno opisal svojega nekdanjega trenerja Joséja Mourinha, ki ga je primerjal z nikoli zadovoljnim dedkom.

"Mourinho je moral priznati, da je v času pri Interju, ko je treniral nas, preživel najbolj zabavne trenutke v karieri," je v pogovoru za Daily Mail dejal Mario Balotelli. Član AC Milana je s Joséjem Mourinhom delil slačilnico pri Interju, kjer je bil takrat zgolj mlad in obetaven napadalec, ki se je večkrat zapletel s Portugalcem.

Mourinho je v več različnih pogovorih v zadnjih letih sicer priznal, da sodelovanje z Balotellijem "ni bilo tragedija, temveč komedija", kot je dejal za CNN, njegov nekdanji varovanec pa se je razgovoril tudi o bivšem soigralcu iz Milana Marku Arnautoviću

Cel kup težav za "dedka" Mourinha

"Je eden najbolj norih tipov, kar sem jih kdaj spoznal, sposoben me je bil razvedriti tudi takrat, ko sem bil povsem zdolgočasen. Nikoli ti ni dolgčas, če je on zraven," je o avstrijskem reprezentantu srbskih korenin, ki se bo pri Stoke Cityju zdaj lahko pomeril tudi z Mourinhom, dejal Balotelli.

"Mourinho se je do nas obnašal kot dedek," je nadaljeval reprezentant Italije. "Delal se je, da ima cel kup težav zaradi nas, na koncu pa je moral priznati, da je z nami preživel najbolj zabavne trenutke. Mourinho je za zaprtimi vrati povsem drugačen kot v javnosti."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.