Šport
34 ogledov

Balotelli prvi na treningu

mario balotelli EPA
Izvršni direktor Milana pravi, da je 25-letnik dozorel, hvalil pa je tudi njegov odnos v prvem tednu po povratku na San Siro.

Milanov izvršni direktor Adriano Galliani je izjavil, da je bil Mario Balotelli prvi, ki je prišel ni zadnji, ki je odšel s treningov Milančanov po povratku v rdeče-črni dres. Balotelli se je prejšnji teden uradno vrnil na San Siro, ko ga je leto dni po odhodu v Liverpool angleški klub posodil nazaj v mesto mode.

V tem tednu je 25-letnik tudi priznal, da je prišel čas, da odraste, Galliani pa je razkril, da je v prvih dneh "Super Mario" prikazal vzpodbudne znake napredka. "Balotelli pride pravočasno in celo zgodaj. Odpre vrata Milanella," je Galliani izjavil za dnevnik La Gazzetta dello Sport. "Prvi pride in zadnji odide. Razmišljam o tem, da bi mu dal ključe!"

Balotelli je zabil 26 golov na 43 ligaških tekmah v svoji prvi epizodi pri Milanu, kamor se je leta 2013 preselil iz Manchester Cityja.

Več na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.