Šport > Nogomet
27 ogledov

Balotelli žalil in grozil

Balotelli AC Milan Napoli Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Zvezdnik rossonerov se je po porazu z Napolijem (1:2) sporekel s sodniki in bo zaradi predolgega jezika izpustil tudi prvenstveni derbi z Juventusom na začetku oktobra.

Na nedeljskem derbiju z Napolijem je Mario Balotelli zastreljal svojo prvo enajstmetrovko v profesionalni karieri, kar ga je očitno malce vrglo iz tira. Čeprav je 23-letnik ob koncu tekme z lepim golom ublažil poraz AC Milana (1:2), pa je po zadnjem sodnikovem žvižgu žaljivo protestiral pri "možeh v črnem", zaradi česar bo moral izpustiti tri prvenstvene tekme. Že na zelenici je prejel drugi rumeni karton, predolg jezik pa ga bo stal še dodatne kazni.

Žalitve in grožnje

"Prepoved nastopanja je bila izrečena zaradi nespoštovanja nasprotnika in protestiranja pri sodnikih, ki je vsebovalo žaljive in grozeče izraze," je v obrazložitvi kazni zapisal disciplinski sodnik Serie A.

"Super Mario" bo tako moral izpustiti prvenstvene tekme proti Bologni, Sampdorii in velikemu torinskemu rivalu Juventusu. Milan je sezono sicer začel dokaj slabo in je na sredini lestvice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.