Magazin > Film & Glasba & TV
89 ogledov

Bar bodo snemali v Voduškovem stanovanju

slovenija 10.06.08 Vladimir Vodusek novinar, komisija DZ, ki preiskuje nakup okl Saša Despot
Resničnostni šov Bar bodo snemali v stanovanju direktorja TOP TV Media Dejana Voduška, sina novinarja Vladimirja Voduška.

Resničnostni šov Bar, ki ga bodo marca predvajali na Planet TV, bodo snemali v stanovanju, ki se nahaja v Zupančičevi jami v Ljubljani in je od leta 2005 v lasti otrok novinarja Vladimirja Voduška, Sare in Dejana Voduška. Slednji je direktor televizije TOP TV in je za Žurnal24 informacijo potrdil.

"Stanovanje smo oddali televiziji po naključju. Stanovanje je bilo prosto za najem in oglasila se je nepremičninska agencija, ki je imela stranko za najem večjega stanovanja. Stanovanje je klientom odgovarjalo in dokaj hitro smo se dogovorili," je povedal Dejan Vodušek.

Neto velikost stanovanja, ki je v dveh nadstropjih, je 230 kvadratnih metrov. Dupleks ima tudi teraso (75 kvadratnih metrov) in zimski vrt. Televizijcem naj bi bilo še zlasti všeč to, da ima stanovanje dva vhoda, kar bo olajšalo delo režije.

Planet TV bo za stanovanje plačevalo najemnino, še preden pa se bodo vanj naselili stanovalci, ga po informacijah našega vira čakajo "radikalni posegi""Stanovanje so morali prilagoditi potrebam snemanja: postaviti kable, režijo, dodati kakšno sobo, prebarvati, itd. Te prenove me ne skrbijo, saj smo se vse natančno dogovorili," nam je še razložil Vodušek, ki pa nam višine najemnine ni želel razkriti, saj gre za poslovno skrivnost.

Na vprašanje, ali bi po koncu šova opremo televizije lahko odkupil, je Vodušek odgovoril: "O tem nisem razmišljal. To bomo videlo po koncu šova. Verjamem pa, da bo stanovanje v šovu izgledalo zelo atraktivno, kar je tudi cilj resničnostnega šova."

Komentarjev 3
  • d 16:39 19.februar 2015.

    kokr jst vem je vodusek dolzn enga dnarja okol, mislim, da nebi smel imeti nobene nepremicnine v lasti, dokler ima dolgove

  • KOJAK 13:20 19.februar 2015.

    Bi bilo zanimivo raziskat, kako je prišel do tega stanovanja...

  • Lavdan 12:42 19.februar 2015.

    Potem bo morda lahko plačal stroške, ki jih je dolžan.