Magazin > VIP
22 ogledov

Barovci kršili zakon

bar, pasovi Planet TV
Bralec nas je opozoril, da so tekmovalci Bara kršili zakonodajo.

Naš bralec pravi, da smo med gledanjem Bara spregledali zelo pomembno stvar, in sicer to, da barovci v avtomobilu zelo pogosto niso bili privezani z varnostnim pasom. S takšno brezbrižnostjo ne ogrožajo le svojih življenj, ampak so kršili tudi zakon. Kazen za neuporabo varnostnega pasu znaša 120 evrov.

"Bilo bi zelo primerno, da bi VI novinarji opozarjali na take POMEMBNE stvari. /.../ Varnostni pas REŠUJE življenja!“ je bil ogorčen bralec, ki je imel s svojo trditvijo prav. Našli smo namreč posnetek, na katerem nihče od potnikov ni bil pripet.

Kandidati bi morali biti na svoje obnašanje pred kamerami malce bolj pozorni, saj imajo mnogo mladih oboževalcev, ki posnemajo njihovo vedenje. Na takšne napake oziroma prekrške bi jih lahko konec koncev opozorili tudi producenti šova.

Evropejci se požvižgajo na varnostni pas

Nedavna raziskave, v kateri je sodelovalo več kot 7100 odraslih iz različnih evropskih držav, je sicer razkrila, da več kot tretjina Evropejcev krši že več let veljavno evropsko zakonodajo in se na zadnjih sedežih vozila ne pripne z varnostnim pasom.

Komentarjev 1