Magazin > VIP
104 ogledov

Bar: Damjan trdi, da ga je Vita pustila na cedilu

damjan brajko Planet TV
Barovec Damjan pravi, da ga je Vita pustila na cedilu. Svetlolaska odgovarja, da temu ni tako.

Damjan je za naš portal povedal, da z Vito ne želi imeti nič več, čeprav smo med šovom Bar lahko slišali, da ga privlači. Vita ga je namreč močno razočarala, ko ga je brez prevoza pustila na avtocesti.

"Ko sva končala z delom v Planetu Tuš, sva se v Kranju ustavila na bencinski črpalki. Začela je stokati, da se ji ne ljubi peljati v Portorož. Ko sem bil na cigareti, se je ona nenadoma usedla v avto in se odpeljala. Brez slovesa. Takoj sem ji poslal SMS in jo vprašal, kaj je narobe. Odgovorila mi je, da se vrača, ker je utrujena, in da je sklepala, da sem šel stran. Smešno. A je bipolarna? Kam pa naj grem na avtocesti, če sem brez prevoza? Kljub temu je rekla, da se ne bo vrnila in naj se znajdem,“ je za Žurnal24 povedal Damjan in dodal: "Če se z nekom dogovoriš, da ga boš odpeljal domov, se mi zdi normalno, da obljubo držiš, četudi se ti ne ljubi.“

Po Damjana je tistega večera prišel njegov barman iz Portoroža. "Domov sem prišel ob 7. uri zjutraj,“ pravi Primorec, ki z Vito nima več stikov. "Punca mora razčistiti kar nekaj stvari, tudi glede fotografij, ki so zaokrožile. Mene ne bo več prepričala. Ko sva se v soboto videla, se me je izogibala. Ni tako neumna, kot je videti.“

Vita: Saj nisem debil!

Vitina zgodba je drugačna. Pravi, da so bili barovci tistega dne v Portorožu, kjer je potekal "barovski" dogodek. Isti dan so delali tudi v Planetu Tuš, zato je Damjanu ponudila, da se lahko z njo pelje do Kranja. O tem, da ga bo zvečer peljala domov, ni bilo govora, pravi Vita. "On je nato pričakoval, da ga bom iz Kranja, vsa neprespana, peljala nazaj v Portorož in se šele nato vrnila domov v Novo mesto. Se pravi, da bi bila dodatnih 5, 6 ur na cesti. Hotel je, da jaz prespim pri njemu ali on pri men, kar je njegova želja že nekaj časa. Verjetno je pričakoval, da bo kakšna akcija," pravi Vita.

Že na poti iz Planeta Tuš na bencinsko črpalko naj bi skupaj iskala rešitev za njegovo težavo. "Vmes je klicaril ljudi. Na črpalki je sam rekel, naj ga tam pustim in da si bo sam uredil prevoz. Saj nisem neki debil, da bi ga vrgla iz avta. Nekaj stvari je pustil v mojem avtu. To sem mu že odpeljala na Obalo. Jaz sem bila čisto korektna."

Vita se poleg tega prav nič ne obremenjuje, da nimata več stikov. "Že takoj, ko je prišel v Bar, z njim nisem želela imeti stikov, ker mi je bil antipatičen. Nekaj smo se sicer pogovarjali, da bi sodelovali. Iz tega ni bilo nič, ker se nismo ujeli."

 

Komentarjev 4
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:11 17.junij 2015.

    Ne poznam kaj vse so imel sam nekaj mi pravi da Vita ne govori resnice. Nekaj mi ne štima v tem kar je povedala. Zgleda da se še lagat ne zna. Mogoče da kakšnega otroka lahko celo prepriča s svojimi ...prikaži veči lažmi, sam mislm pa da vsak k ima vsaj kanček inteligence vid da laže.

  • patron 11:52 17.junij 2015.

    Vita nkol nič kriva, čista kot solza, sorči, me ni prepričala, ....... laže, krade in uši ima.....pravi pregovor.........haha!!!

  • Smesko 11:21 17.junij 2015.

    Vita je tako ali tako patološka lažnivka, pa saj to je že jasno dokazala v baru, ko je kljub jasnim dokazom še vedno zanikala in nasprotovala izjavam... Ko enkrat vidiš, kako nekdo tako laže in se (neuspešno) pretvarja, mu ni ...prikaži več več nič za verjeti (nikoli). Res škoda, da punca nima v glavi vse urejeno, ker sicer izgleda čisto vredu...