Magazin > VIP
41 ogledov

Bar Refaeli stopila pred oltar

bar refaeli Profimedias
Manekenka Bar Refaeli se je poročila s poslovnežem Adijem Ezro.

Nekdanje dekle zvezdnika Leonarda DiCapria, izraelska manekenka Bar Refaeli, je v bližini izraelskega obmorskega mesta Haifa stopilo pred oltar. 30-letno lepotico in 40-letnega poslovneža Adija Ezro je poročila slavni rabin Yitzchak Dovid Grossman.

Slavje, na katerem je bilo 400 gostov, je potekalo v hotelu Carmel Frost. Nevesta je po poročanju medijev nosila obleko modne oblikovalke Clare Waight Keller, ki dela za blagovno znamko Chloé. "Slovesnost je bila čarobna. Prišli so prijatelji, družinski člani in tudi veliko slavnih oseb in manekenk. Lokacija je bila fantastična. Bar ne bi mogla biti srečnejša,“ je povedal vir in dodal, da sta na Barini poroki pela Bruno Mars in izraelski pevec Shlomi Shabbat.

Lepotica je sicer izraelsko vlado zaprosila, naj na dan njene poroke zapre zračni prostor, kar pa so zavrnili, saj je njena prošnja sprožila val ogorčenja. Med slavjem, tako mediji, pa kljub temu ni prišlo do težav. Lokacijo so preletavali le helikopterji in brezpilotna letala, ki so za to imela dovoljenje. Poroka naj bila stala 300 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.