Šport
44 ogledov

Barca hitro po nakupih, prvi je Douglas

Douglas EPA
Barcelona ima le še do konca meseca čas za nakup igralcev za naslednji dve sezoni. Prvi nakup po kazni Uefe je že opravljen.

Barcelona ima le še do konca meseca čas za nakup igralcev za naslednji dve sezoni. Zaradi kazni Uefe namreč v naslednjih dveh prestopnih rokih ne bo smela aktivno sodelovati pri nakupu nogometašev.

Katalonski nogometni velikan Barcelona je tako pohitel z nakupom 24-letnega brazilskega branilca Douglasa Pereiro dos Santosa, doslej igralca Sao Paula. Po besedah predsednika brazilskega kluba Miguela Aidarja, ki je prodajo desnega bočnega vezista potrdil, je prestop vreden šest milijonov evrov. Douglas, ki naj bi v Barceloni zamenjal rojaka Danija Alvesa, pa v Španijo ne bo odpotoval takoj, do junija 2015 bo kot posojen igralec še naprej igral za Sao Paulo.

Barcelona se v zvezi z nakupom še ni oglasila in novice najbrž niti ne bo uradno potrdila. Mednarodna nogometna zveza ji je namreč zaradi kršitev pravil pri prestopih mladoletnih igralcev do junija 2015 prepovedala kupovati igralce. Reši jo lahko le Mednarodno športno razsodišče (Cas), kamor naj bi se Barcelona pritožila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.