Šport > Nogomet
49 ogledov

''Barça ne bo več odvisna od Messija''

neymar EPA
Agent Barcelone Andre Cury, ki je zadolžen za dogajanje v Južni Ameriki, je še enkrat potrdil, da se katalonski nogometni velikan poteguje za prestop Neymarja. Tesni zaupnik predsednika kluba Sandra Rosella je dodal, da bo prihod Brazilca razbremenil Lionela Messija.

Zanimanje Barcelone za prestop Neymarja, zvezdnika brazilskega Santosa, že dolgo ni več skrivnost. Agent katalonskega kluba Andre Cury je v intervjuju za Radio Globo dejal: ''Barça se zelo zanima za prestop Neymarja. Trenutno je na vrhu seznama želja in tega se zavedajo tudi naši nogometaši. V Barceloni ponavadi ne podpišemo z veliko igralci in on je naša prva izbira. Ko bo pripravljen zapustiti Santos, bomo pripravljeni,'' je povedal Cury.

Agent je še dodal, da je Barça pripravljena počakati tudi do konca Svetovnega prvenstva leta 2014, vendar si želijo s pogajanji začeti že to poletje. ''Messi, Xavi in Iniesta ga pričakujejo z odprtimi rokami. Prihod Neymarja bo izničil dve preveliki odvisnosti. Odvisnost Barcelone od Messija in Santosa od Neymarja. Z njegovim prihodom bi dobili še enega vrhunskega igralca,'' je dodal agent katalonskega kluba.

Cury je prepričan, da bo Messi čez nekaj let štafeto predal Neymarju, tako kot jo je sam dobil od Ronaldinha. Brazilec je leta 2008 po petih sezonah zapustil katalonski klub.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.