Šport > Nogomet
13 ogledov

''Barça nima zaledja bank tako kot Real''

gerard pique Reuters
Branilec Barcelone Gerard Piqué je v intervjuju za Gazzetto dello Sport zbodel večnega rivala Kataloncev Real Madrid.

Gerard Piqué je v intervjuju za italijanski časnik dejal, da Real Madrid za najdražje prestope koristi ugodnosti španskega bančnega sistema.

''Prebral sem, da je Madrid od leta 2002 zapravil 1,2 milijarde evrov. Barça prav tako zapravlja, vendar mi nimamo zaledja Bankie,'' je povedal Piqué in dodal: ''Imamo Messija, Xavija, Iniesto, Puyola, Valdésa, Busquetsa, Pedra. To so igralci, ki niso stali nič. Kupili smo Ibrahimovića, Villo in Neymarja, po enega na sezono. Ne bomo kupili Bala, Illarramendija in Isca, če ne osvojimo ničesar.''

Piqué je prepričan, da Barça nima enakih pogojev kot Real. ''Tako pač je. Barcelona nikoli ne more zapraviti toliko denarja. Še sreča, da imamo generacijo, ki nas ni stala nič. Če je ne bi imeli, potem ne bi mogli tekmovati z Realom. Osvojili niso ničesar, zapravili pa so 100 milijonov za Bala, 30 za Isca in Illarramendija. Tega mi ne moremo,'' je zaključil Piqué.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.