Šport > Nogomet
16 ogledov

Barcelona še brez Alvesa

sport 17.02.14. Dani Alves, nogometas Barcelone, Barcelona's Dani Alves celebrat sport 17.02.14. Dani Alves, nogometas Barcelone, Barcelona's Dani Alves celebrat
Barcelona bo v naslednjem mesecu igrala brez pomembnega člena obrambne vrste.

Katalonski nogometni klub Barcelona bo v naslednjem mesecu igral brez pomembnega člena obrambe. Brazilec Dani Alves, ki je predčasno končal tekmo prvega kroga španske lige proti Athleticu, bo zaradi okrevanja po poškodbi kite v podkolenskem zgibu odsoten vsaj mesec dni.

Po poročanju španskih medijev je zdravniški pregled pokazal, da gre za hujšo poškodbo, kot so sprva menili pri Barceloni, odsotnost bi se lahko zavlekla tudi na šest tednov.

Na njegovem igralnem položaju je sicer trenerju Luisu Enriqueju zaradi drugih poškodovanih igralcev zmanjkalo zamenjav, zato je na tekmi v Baskiji moral namesto Alvesa igrati kar Sergi Roberto. Olajšanje za blaugrano pa pomeni vsaj zdravniški pregled Sergija Busquetsa, ki je pokazal, da poškodba gležnja ni hujše narave.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.