Šport
60 ogledov

Barça z objavo ujezila svoje navijače

enrique messi barcelona EPA
Barcelona je z objavo na družabnem omrežju Twitter razjezila svoje navijače, ki v velikem številu zahtevajo umik po njihovem mnenju spornega zapisa.

Španski ligaški prvak Barcelona je po koncu finala Lige prvakov, v katerem je Real Madrid po streljanju enajstmetrovk premagal Atlético, izrekla čestitke svojemu večnemu rivalu, ki se je veselil 11.  evropske krone. ''Čestitke Real Madridu za osvojitev Lige prvakov v Milanu,'' so na uradnem računu, ki ima 17,6 milijona sledilcev, zapisali Katalonci.

Športna poteza pa je naletela na negativen odziv številnih navijačev, ki so nasprotovali objavi čestitke, mnogi med njimi pa celo zahtevali njen popoln izbris.

''Ne počnite tega. Izbrišite,'' je zapisal eden od navijačev, drugi pa je dodal: ''Dvakrat sem moral preveriti, če gre res za Barçin račun.'' Nekdo je celo predlagal, naj čestitke prepustijo dežurnemu provokatorju madridskega Reala Gerardu Piquéju

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.