Magazin > VIP
18 ogledov

Barovec Nejc osramočen iz trgovine

nejc Žurnal24 main
Nejc iz Bara zaradi bivšega fanta še vedno ne najde miru.

"Čeprav je minilo štiri leta, odkar nisem več z nasilnim fantom, s katerim sem nekaj časa delil življenje, mi vse skupaj še vedno ne da miru. Mogoče se nekaterim sliši smešno, da po tolikem času želim, da mi vrne denar, ki mi ga je odtujil. Ta denar trenutno nujno potrebujem za šolanje. Dolžan mi je 90 evrov,“ pravi Nejc, ki ne more verjeti, kaj mu je nekdanji partner zabrusil, ko ga je pozval, naj mu vrne denar. "Rekel je, da mi 80 evrov ne bo vrnil, ker sem mu zlomil kavč, na katerega me je ob zadnjem pretepu potisnil z vso silo. Ta denar mi je vzel z bančnega računa, saj je imel do njega dostop, za kar pa mi je še danes zelo žal. Da upravlja z mojim računom, sem mu dovolil izključno samo zato, ker se je na te zadeve spoznal. Meni je matematika vedno delala težave, zato sem finance prepustil njemu, v upanju, da bo pošten.“

Da je nekaj narobe, je Nejc spoznal na precej boleč način. V trgovini se je namreč osramotil. "Šel sem nakupovat v prepričanju, da imam še vedno nekaj denarja na bančnem računu. S prijateljico sva napolnila voz s hrano in pijačo, prišla na blagajno, prodajalki sem dal svojo bančno kartico, ki pa jo je na blagajni zavrnilo. Poskusili smo dvakrat, a zaman. Tako me je bilo sram, da nisem vedel, kaj naj naredim. Nanj sem bil neizmerno besen. K sreči je imela prijateljica pri sebi toliko denarja, da je lahko plačala. Sicer se zavedam, da je 90 evrov zelo majhna vsota, vendar mi danes pride prav vsak evro, saj sem ta denar pošteno zaslužil z lastnimi rokami,“ je še dodal Nejc.

Komentarjev 2
  • 4krogci 14:42 09.september 2015.

    Denar nujno potrebujem za šolanje....z prijatelico sva napolnila voz z hrano in pjaco.....hm kje je tle šolanje??

  • c1305166 08:54 09.september 2015.

    Say what?90 evrov rabi za šolanje.. Matematika mu ne gre, zato upravljanje bančnega računa, kjer rabiš znat samo seštevat in odštevat prepusti nasilnemu fantu..Ma dejte ga no srt, a je to kakšna zajebancija?