Magazin > VIP
307 ogledov

Barovka Tanja sporočila lepo novico

Tanja Balabanič Facebook
Tekmovalka šova Bar Tanja Balabanič je z nami delila veselo novico.

Tanja Balabanič nam je pred nekaj meseci povedala, da jo je na Primorskem, kjer je v gostinstvu delala leto in pol, dušilo in da je zato pustila tamkajšnjo službo. Da se je spočila si je vzela mesec dni, zdaj pa že hodi v novo službo.

"Ja, kocka je bila na moji strani, imam novo službo, v klicnem centru trgovine s prehrambenimi dodatki, med vikendi pa še vedno pomagam v šanku," je povedala zgovorna Vrhničanka in dodala, da dela v kar dveh gostinskih lokalih: "Ob petkih in sobotah pomagam v baru na Primorskem, kjer sem delal zadnje leto in pol, ob nedeljah pa občasno v baru v domačem kraju."

Nič je ni sram

Pove, da ji je novo delo zelo všeč in da vso svojo energijo vlaga vanj. "V klicnem centru sprejemam klice in pomagam stranke, vendar pa tudi prodajam izdelke. Pri telefonski prodaji izdelkov me ni nič sram, saj sem to tudi po izobrazbi.“ Doda, da se v novem kolektivu počuti odlično in da so jo sodelavci sprejeli z odprtimi rokami: "Sicer nimam težav s spoznavanjem novih ljudi, a vseeno ni najlažje vstopiti v že zaključeni krog, kjer se vsi poznajo med seboj. Sodelavci so me lepo sprejeli in imam občutek kot da jih poznam že dlje časa."

Komentarjev 1
  • Janez_53 10:39 01.januar 2017.

    In to je novica, vredna novoletnega jutra??? A ste resen portal ali le "vaška opravljivka"???