Šport > Nogomet
25 ogledov

Barton: "Neymar je pič.. - Justin Bieber svetovnega nogometa"

Copa America, četrtfinale, Neymar EPA
Joey Barton je že večkrat poskrbel za kakšno dvignjeno obrv nekaterih nogometnih navdušencev. Tokrat se je povsem v svojem neposrednem in brutalno iskrenem slogu lotil brazilskega upa Neymarja.

Ime Joey Barton na usta marsikaterega nogometnega navdušenca privabi nasmeh. Resda je vročekrvni Anglež v svoji karieri poskrbel za nekaj zares nešportnih in tudi nasilnih potez, toda treba mu je priznati, da se s konflikti vedno spopada na svoj, povsem neposreden in brutalno iskren način. Tokrat je imel v zobeh velikega brazilskega upa Neymarja, v katerega je uperil nekaj nesramnih kritik.

Včeraj je bil v Londonu odigran prijateljski obračun med Brazilijo in Rusjio (1:1). Ruse je v vodstvo popeljal Viktor Faizulin, za Carioce je v 90. minuti izenačil Fred. Dvoboj si je očitno ogledal tudi trenutno nogometaš Marseilla, defenzivni vezist Joey Barton.

"Justin Bieber svetovnega nogometa"

Po srečanju je 30-letnik namreč prek svojega Twitter računa komentiral igro brazilskega mladega upa Neymarja. Trenutno še člana Santosa mnogi že sedaj primerjajo z Lionelom Messijem in Cristianom Ronaldom, čeprav se v karieri razen z nekaterimi lepimi goli in preigravanji s kakšnimi posebnimi tekmovalnimi dosežki, moštvenimi ali individualnimi, zaenkrat še ne more pohvaliti. Povsem drugačnega mnenja kot veliko število Brazilcev pa je nekdanji nogometaš Newcastle Uniteda.

"Neymar je Justin Bieber svetovnega nogometa. Na Youtubu je brilijanten, toda v realnosti je pič.a. Zares je neverjetno, kako daleč se danes lahko pride samo z nekaj posnetki. Morda bi moral tudi sam kaj posneti na lastnem dvorišču. In prosim vas, prenehajte govoriti o njegovih golih v mladosti v Braziliji. Tudi sam sem v eni sezoni v ligi U-14 zabil 77 golov. Pa kaj? On je še daleč od Messija in Ronalda," je bil povsem ekspliciten v svojem mnenju o mladem Brazilcu bojeviti Anglež.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.