Avto
72 ogledov

Batmobil ogledalo tri tisoč ljudi

Srečo na Vrvici Žurnal24 main
Predelan. Po precejšnjem odzivu medijev na oglas na Bolhi, v katerem prodaja Batmobil, so ga klicali še s celjskega avtosalona.

„Presenečen sem nad odzivom, saj sem dal oglas na Bolho, da prodajam batmobil bolj za to, da preverim teren, kot da bi čisto resno mislil, da ga bom prodal. Oglas si je, tako razberem iz poročila spletne trani, ogledalo tri tisoč ljudi, zadnje dni me kličejo tudi novinarji, klicali pa so me celo s celjskega Avtosalona, da bi avtomobil v času sejma razstavil pri njih,“ razlaga Primorec B.P., ki je objavil na spletnem prodajnem portalu oglas, da prodaja dvovratno toyota celico, predelano v batmobil.

Batmobil s Catwoman

„Glede na velik odziv razmišljam, da bi izkoristil to zanimanje in avto ponudil v najem, skupaj s Catwoman,“ smeje dodaja sogovornik.

Batmobila sicer ni mogoče registrirati, po cesti bi se tako z njim lahko novi lastnik ali najemnik zapeljal le s tablicami za preizkušnjo. Vozilo, ki sta ga predelala avtokleparja s Štajerske, je bilo sicer po besedah sogovornika uporabljeno pri snemanju filma, ki ga niso končali, saj jim je zaradi umika sponzorja zmanjkalo denarja.

Nesrečni pujsek Srečo

Naslov filma je Srečo na vrvici in vse je čista parodija. Srečo je pujsek, ki govori in ki ga preganja črnogorska mafija, scenarij sem napisal sam, prav tako tudi režiral, direktor fotografije pa je Radovan Čok, v njem je tudi epizoda s Batmanom, ki je v depresiji, ker ga je pustila Catwoman,“ dodaja Primorec.

Dobro ohranjen

Avtomobil je sicer ročno izdelan po načrtih oblikovalca, v njegovo predelavo pa je vloženih več kot 180 delovnih ur. Prodajalec je v oglasu pripisal, da ima črni batmobil klimo, je dobro ohranjen in idealen za pustne povorke ali druge dogodke. Avtomobil ima 196.000 prevoženih kilometrov, cena pa se prilagaja dogovoru. Možna je tudi menjava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.