Šport > Nogomet
45 ogledov

Bayern ne bo kupil Draxlerja

Rummenigge Bayern München Borussia Dortmund Liga prvakov finale odhod letališče EPA
Vodilni možje nemškega nogometnega kluba Bayern Münchna so zavrnili možnost nakupa Juliana Draxlerja.

Nemški nogometni klub Bayern München je v zadnjih dveh sezonah sinonim za uspeh. Bavarci rušijo vse pred sabo in aktualni evropski in svetovni klubski prvak je tik pred pragom osvojitve novega naslova nemškega prvaka. Njihova dominanca gre v nos mnogim tekmecem, ki jih dolžijo monopilzacije nemškega nogometnega prostora. V zadnjih sezonah je namreč stalnica, da preostali klubi izgubljajo naboljše nogometaše, ki po vrsti prestopajo v Bayern. 

Direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge pa zagotavlja, da so tovrstne obtožbe neupravičene. "Ne kupujemo nogometašev Dortmunda ali Schalkeja samo zato, da bi škodovali tem klubom. Mi samo kupujemo nogometaše, ki lahko takoj dodajo kvaliteto Bayernu," nakupovalno politiko brani Rummenigge.

Eden vodilnih mož kluba se je ob tem dotaknil tudi govoric o morebitnem prestopu Juliana Draxlerja, maldega zvezdnika Schalkeja: "Lahko zatrdim, da to poletjo ne bomo podpisali pogodbe z Julianom Draxlerjem." Glede na kakovostno zasedbo Bayerna mladega Nemca niti ne potrebujejo, se bodo pa v boj za njegov podpis najverjetneje podali nekateri najboljši klubi angleškega prvenstva. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.