Šport
19 ogledov

Bayern prejel štiri gole

Bas Dost EPA
Wolfsburg je Bayernu zabil toliko zadetkov, kot so jih Bavarci prejeli v celotnem jesenskem delu sezone in se vodilni ekipi Bundeslige približali na osem točk zaostanka

Wolfsburg je Bayern premagal prvič po letu 2009 in po enajstih medsebojnih tekmah brez zmage. Že ob koncu tretje minute je Thomas Müller izgubil žogo, kar je vodilo do hitrega protinapada, na koncu katerega je Kevine de Bruyne zaposlil osamljenega Basa Dosta. Ta je brez večjih težav matiral Manuela Neuerja. V sodnikovem dodatku prvega polčasa so volkovi podvojili vodstvo. Predložek s prostega strela so Bavarci odbili na rob kazenskega prostora, kjer pa je sprožil Dost in še drugič ugnal nemškega reprezentančnega vratarja.

Robben. V 53. minuti pa je Bayern kapituliral še tretjič. V hiter protinapad na izpraznjeno gostujočo polovico je stekel De Bruyne in brez večjih težav v dvoboju ena na ena za hrbet Neuerja spravil še tretjo žogo. Bavarci so imeli pripravljen hiter odgovor, po zmedi pred domačimi vrati je Juan Bernat iz bližine zabil svoj prvi zadetek za Bayern. A v 73. minuti so domači spet vodili s tremi goli razlike. Spet je v protinapad stekel De Bruyne in zadel za končnih 4:1.

Več o tekmi preberite na goal.com/si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.