Šport > Nogomet
33 ogledov

Bayern sit Unitedove pošte

thomas muller EPA
Bavarski nogometni velikan je Manchester Unitedu zabičal, naj mu preneha pošiljati elektronsko pošto.

Bayern München ima dovolj. Dovolj povpraševanj, ki jih na njihov elektronski naslov vseskozi pošilja angleški prvoligaš, ki si želi na Old Trafford zvabiti Thomasa Müllerja.

Trener rdečih vragov Louis van Gaal je med letošnjim prestopnim rokom na svoj nekdanji klub naslovil več ponudb, med drugim naj bi bil za nemškega napadalca pripravljen odšteti več kot 90 milijonov evrov.
Aktualni nemški prvak ni imel posluha za želje nizozemskega stratega, zato je ta v gledališče sanj pripeljal 19-letnega Anthonyja Martiala. Najstnik je v uvodu v svojo premierligaško sezono navdušil, a Van Gaal še ni obupal nad Müllerjem.

Po navedbah nemškega časnika Bild so v Münchnu naveličani ponudb Angležev, zato izvršnemu podpredsedniku Edu Woodwardu sporočajo, naj preneha pošiljati elektronsko pošto. 

''Woodwardu sem povedal, da ne morem zapreti svojega e-mail računa, zato mi bo moral prenehati pošiljati ponudbe,'' je povedal izvršni direktor Bayerna Karl-HeinzRummenigge.

Müller je v letošnji sezoni v fantastični formi, skupaj z Robertom Lewandowskim, ki zadeva kot po tekočem traku, pa sta odlično zapolnila praznino ob odsotnosti Francka Ribéryja in Arjena Robbna

Nemški reprezentant je dosegel 10 golov na 11 tekmah in čeprav je Van Gaal pripravljen zanj odšteti ogromno količino denarja, je verjetnost, da bi Müller zapustil Bavarsko, zelo majhna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.