Šport
53 ogledov

"Smrdi, kot bi nekdo prdel"

bazen Rio 2016 Reševalni pas/Twitter
Olimpijski bazen v Riu de Janeiru, kjer se tekmovalci merijo za odličja v skokih v vodo, so prireditelji zaradi nenavadne zelene barve vode po nekaj dneh reševanja težave zaprli, športniki pa zdaj tarnajo nad smradom.

Nemški tekmovalec Stephan Feck je na Facebooku objavil fotografijo, kako se drži za nas, zapisal pa je: "Ko želiš trenirati, je bazen zaprt. Celotno prizorišče smrdi, kot bi nekdo prdel."

Predstavnik organizacijskega odbora Mario Andrada je za nemško tiskovno agencijo dpa potrdil, da so bazen zaprli, ker želijo hitro odpraviti težavo.

Mednarodna plavalna zveza (Fina) je kot vzrok za nenavadno zeleno vodo navedla vodne rezervoarje, ki so brez ustreznih kemikalij, zato je pH raven izven dovoljenih ravni. Prireditelji vztrajajo, da barva vode ne predstavlja nobene nevarnosti za športnike.

Komentarjev 2
  • Janez_53 09:38 13.avgust 2016.

    S tabo pa je očitno nekaj narobe!

  • izRODEk 18:28 12.avgust 2016.

    Spet ošabni nacišvabi za katere ni nič dovolj dobro. Doma se pa v usrani vodi umiva cel mesec enkrat tedensko, če je res kaj migal, da prišpara na računu za vodarino, smrdljivec švabski. Še predobro je za njih!