Šport > Nogomet
11 ogledov

Bebé v prtljažniku pobegnil s treninga Uniteda

Bebe Federico Macheda gol zadetek proslavljanje veselje slavje proslava Reuters
Portugalec Bebé, ki ga je nekdanji trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson kot popolnega anonimneža pripeljal v klub pred tremi leti, je poskrbel za neverjetno zgodbo.

Bebé bo Siru Alexu Fergusonu očitno krajšal noči tudi po koncu trenerske kariere. Portugalec, ki ga je škotski trener v Manchester United pripeljal kot popolnega anonimneža (priporočil mu ga je nekdanji pomočnik Carlos Queiroz, nekaj časa je bil celo brezdomec), je na večnem seznamu najslabših Škotovih nakupov prav gotovo na samem vrhu.

Robustnemu krilnemu nogometašu se nikoli ni uspelo uveljaviti v prvi ekipi, za katero je odigral le peščico tekem, po posojah v Turčiji in na Portugalskem pa pred začetkom nove sezone trenira z mlado ekipo Uniteda v Carringtonu, kjer so ga prejšnji teden po poročanju portala Goal.com obiskali rubežniki.

Poklicali policijo

Slednjim je varnostna služba najprej preprečila vstop v klubske prostore, nato pa so s policijskim spremstvom začeli iskati 23-letnega Portugalca.

"Malo pred 11. uro v soboto, 13. julija 2013, so policiste poklicali iz trening centra na Isherwood Roadu v Carringtonu. Policisti so izvedeli, da gre za civilno zadevo, za katero zdaj skrbijo pristojne službe," so sporočili z manchestrske policije.

Bebé naj bi po nekaterih poročilih policistom pobegnil v prtljažniku avtomobila enega izmed soigralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.