Šport
49 ogledov

Beckenbauer razkril svoje favorite

franz beckenbauer EPA
Nemški nogometni strokovnjak in nekdanji zvezdnik Franz Beckenbauer je za tiskovno agencijo dpa dejal, da na bližnjem evropskem prvenstvu stavi na Nemčijo, Francijo in Španijo

"Zame obstajajo trije favoriti: svetovni prvaki, torej Nemci, gostitelji, torej Francozi in branilci naslova, torej Španci," je dejal "Kaiser Franz".

Beckenbauer povsem zaupa selektorju Nemčije Joachimu Löwu, ki lahko črpa iz kakovostnega domačega kadra, ki igra v bundesligi. "Redko je lahko kakšen trener črpal iz tako kakovostnega bazena," je dejal nekdanji nemški selektor in trener Bayerna.

Za morebitno presenečenje je Beckenbauer postavil reprezentanco Belgije, ki "ni samo Kevin de Bruyne". Poleg tega po njegovem mnenju ne gre pozabiti na Italijane: "Nimajo sicer več odličnega Andree Pirla in nepredvidljivega Maria Balotellija, ampak na največjih turnirjih je zmeraj treba računati tudi na Italijo."

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.