Magazin > VIP
214 ogledov

Becker se boji za hčerko

Angela in Anna Ermakova EPA
Boris Becker že dve leti ni več v stikih s svojo nezakonsko hčerko.

Becker je izdal biografijo Življenje ni igra, v kateri se je dotaknil tudi skoka čez plot z Rusinjo Angelo Ermakovo in odnosa, ki ga ima z nezakonsko hčerko Anno Ermakovo. "Borim se za stvari, ki so mi pomembne in ponavadi mi uspe. V tej zadevi pa niti približno nisem dosegel tistega, kar bi si želel,“ je zapisal Becker in dodal, da deklica kljub trudu še vedno ni popolnoma integrirana v njegovo življenje.

"Ko se je rodila, sem jo lahko redno obiskoval. Od leta 2007 imam celo delno skrbništvo. Pred časom pa sem bil spet prisiljen poklicati svoje odvetnike, saj se Angela ne drži dogovora.“ Boris svoje hčerke ni videl že dve leti. Angela ga niti ne spusti v stanovanje, ki ji ga je kupil nekdanji teniški as.

"Še danes se bojim za Anno. Je neverjetno nežna in občutljiva deklica,“ piše Becker, ki „moli in upa“, da je storil vse, kar je bilo v njegovi moči. Kljub temu mu je žal, da 13-letne Anne ne more redno videvati. "Vse svoje otroke ljubim enako. Ne delam razlik,“ še poudarja Boris.

Spomnimo. Boris in Angela sta se spentljala v hotelski sobici za metle. Nekdanja manekenka je zanosila. Boris jo je obtožil, da mu je ukradla spermo in se samooplodila. Pozneje je zanikal, da je on oče Angeline hčerke Anne, a vsak, ki vsaj malo vidi, je takoj opazil, da je deklica Borisova. Njegove dvome je odpravil test očetovstva.

Komentarjev 1
  • anica00 18:26 29.julij 2022.

    Ni se mu treba bati za hčer. Tako je grda, da jo nihče ne bo ukradel.