Šport
30 ogledov

Beckhamov spodrsljaj nasmejal Italijane

David Beckham EPA
Nekdanji angleški reprezentant trem klubom najbolj privošči zmago v letošnji Ligi prvakov: Manchester Unitedu , Paris SG in Milanu. Zadnje omenjeni klub pa je Italijane spravil v smeh.

Nekdanji angleški reprezentant David Beckham je zaradi izjave ob otvoritvi trgovine Adidasa v Dubaju, da si v letošnji sezoni lige prvakov želi, da bi naslov pripadel enemu od treh klubov, Manchester Unitedu, Paris Saint-Germainu ali Milanu, postal tarča posmeha italijanskih medijev.

AC Milan, ki je v svoji zgodovini resda že sedemkrat osvojil naslov najboljše evropske ekipe, se v minuli sezoni, tako kot njegov mestni tekmec Inter, sploh ni uvrstil v nobeno izmed evropskih tekmovanj. Na ta podatek je 40-letni Beckham očitno pozabil.

Na spletni strani športnega dnevnika La Gazzeta dello Sport so tako o nekdanjem nogometašu Manchester Uniteda, s katerim je leta 1999 osvojil ligo prvakov, Real Madrida, LA Galaxyja, v tem obdobju je kot posojen igralec nosil tudi dres Milana in ob koncu kariere tudi Paris Saint-Germaina, zapisali: "Očitno se je Beckham po koncu igralske kariere odločil, da ne bo več sledil dogajanju v svetu nogometa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.