• Ned 16 do 28 °C
  • Pon 17 do 27 °C
  • Tor 21 do 24 °C
več na vreme.net

Čiščenje

3 komentarji

Beeping: Slovenci bodo čistili Hrvatom

Slovenska podjetniška ekipa Beeping bo svojo istoimensko spletno storitev za naročanje zanesljivih čistilcev za dom predvidoma aprila razširila še v Zagreb.

B. B., STA / Ljubljana

Storitev je v Sloveniji zaživela lani spomladi, danes ima že 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil.

"Zagreb bo prvo testno tuje tržišče, na katerem želimo ponovno preveriti svoj model," je na novinarski konferenci pred včerajšnjim dogodkom Forum 100% startup povedal vodja ekipe Beeping Jan Dobrilovič. Njihova vizija je v roku treh let postati desna roka gospodinjstev v prestolnicah in izbranih mestih širše regije srednje ter srednje-vzhodne Evrope.

Beeping naslavlja problem vse večjega števila slovenskih domov, kako najti preverjeno in zanesljivo pomoč za čiščenje. Trg čiščenja domov je bil namreč do danes v več kot 90 odstotkih v domeni črnega trga. Ne zgolj v Sloveniji, ampak tudi širši EU, so po konferenci sporočili iz iniciative Startup Slovenija.

Spletna storitev Beeping na enem mestu združuje ponudbo čistilcev z urejenim statusom ter željo po dodatnem zaslužku, uporabnikom pa omogoča enostaven in hiter sistem za spletno naročanje zanesljivih čistilcev za dom.

V Sloveniji poleg Ljubljane s širšo osrednjeslovensko regijo pokrivajo še Maribor, obalne občine in Goriško. Prek storitve čiščenje opravlja že 30 čistilcev, kmalu bo opravljeno 1000. čiščenje.

dezurni@zurnal24.si

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarji (3)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima