Slovenija
70 ogledov

Beeping: Slovenci bodo čistili Hrvatom

Po slabih treh letih se je afera Čista metla končala brez ovadb. Žurnal24 main
Slovenska podjetniška ekipa Beeping bo svojo istoimensko spletno storitev za naročanje zanesljivih čistilcev za dom predvidoma aprila razširila še v Zagreb.

Storitev je v Sloveniji zaživela lani spomladi, danes ima že 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil.

"Zagreb bo prvo testno tuje tržišče, na katerem želimo ponovno preveriti svoj model," je na novinarski konferenci pred včerajšnjim dogodkom Forum 100% startup povedal vodja ekipe Beeping Jan Dobrilovič. Njihova vizija je v roku treh let postati desna roka gospodinjstev v prestolnicah in izbranih mestih širše regije srednje ter srednje-vzhodne Evrope.

Beeping naslavlja problem vse večjega števila slovenskih domov, kako najti preverjeno in zanesljivo pomoč za čiščenje. Trg čiščenja domov je bil namreč do danes v več kot 90 odstotkih v domeni črnega trga. Ne zgolj v Sloveniji, ampak tudi širši EU, so po konferenci sporočili iz iniciative Startup Slovenija.

Spletna storitev Beeping na enem mestu združuje ponudbo čistilcev z urejenim statusom ter željo po dodatnem zaslužku, uporabnikom pa omogoča enostaven in hiter sistem za spletno naročanje zanesljivih čistilcev za dom.

V Sloveniji poleg Ljubljane s širšo osrednjeslovensko regijo pokrivajo še Maribor, obalne občine in Goriško. Prek storitve čiščenje opravlja že 30 čistilcev, kmalu bo opravljeno 1000. čiščenje.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Božidar Dinič 09:58 15.marec 2017.

    manicom je zakon naj povejo naše punce ,če upajo ,tožba sledi

  • bumbar 09:02 15.marec 2017.

    Tole je pa malo provokativni naslov.

  • MK 08:32 15.marec 2017.

    Pri nas doma se niso izkazali. Prijazni, online, vse super ampak, če čiščenje ni ok mi to dosti ne pomaga. Dom niso pisarne, ko s krpo malo potegneš in posesaš na 14 dni. Je pa hecno, da je pogoj, da pridejo parking.