Magazin > VIP
102 ogledov

Ben Stiller je imel raka

Ben Stiller in Christine Taylor Profimedias
Igralec Ben Stiller je pred dvema letoma dobil diagnozo, da ima raka na prostati.

"Diagnoza me je udarila kot strela z jasnega. Pojma nisem imel,“ je v oddaji radijskega voditelja Howarda Sterna povedal 50-letni igralec in dodal, da se ti ob takšni diagnozi ustavi svet, saj ne veš, kaj se bo zgodilo.

O tej temi se je Stiller informiral tudi s pomočjo spleta, kjer je naletel na vest, da je to bolezen imel tudi Robert DeNiro in jo premagal. Kolega je takoj poklical, kakšen nasvet mu je dal, pa Stiller ni razkril, je pa povedal, da sta njegova otroka slabo novico zelo dobro sprejela.

Stillerja so zdravniki operirali tri mesece po postavitvi diagnoze. Igralec je sedaj zdrav, tudi zato, ker se je pravočasno testiral. "O tej bolezni želim govoriti zaradi testa PSA. Mislim, da mi je rešil življenje." Gre za test, ki naj bi raka odkril, še preden se pojavijo težave. O testu krožijo različna mnenja, saj naj bi bil precej nezanesljiv.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.