Šport > Nogomet
22 ogledov

Benitez: "Ronalda ščipa v hrbtu."

cristiano ronaldo EPA
Portugalec je izpustil prijateljski tekmi v Münchnu, toda njegov trener je prepričan, da bo kmalu spet zaigral.

Rafael Benítez je zatrdil, da Cristiana Ronalda "ščipa" v hrbtu, toda Madridčan pričakuje, da bo zvezdnik Real Madrida pripravljen za otvoritveno tekmo La Lige pri Sportingu Gijónu.

Portugalski talisman je zaradi omenjenih težav izpustil prijateljske tekme svojega kluba na turnirju Audi Cup v Münchnu, beli balet pa je izgubil finale z Bayernom (1:0). Toda Benítez ostaja prepričan, da je lastnik zadnjih dveh zlatih žog le lažje poškodovan in ne pričakuje, da bo še dolgo manjkal.

"Cristiano je imel oni dan težave in delal je skupaj z zdravniško ekipo," je Benítez včeraj povedal medijem. "Moral bi biti v redu že naslednji teden in ne verjamem, da bo imel kaj težav pri igranju na prvi tekmi s Sportingom.

"Med pripravami sta poškodbi utrpela dva igralca - ostali so utrpeli 'ščipanje' ali neprijetnosti, ne prave poškodbe. Zame je pozitivno, kako se fizično razvija moštvo.

"Ekipa je v redu, toda še vedno se moramo izboljšati. Dali smo vtis zelo čvrste ekipe in počutim se optimistično."


Nekdanji trener Liverpoola se je dotaknil tudi usode mladega Martina Odegaarda, ki naj bi kmalu postal član prve ekipe ali pa bo odšel na posodo.

"Govoril sem s (trenerjem B-ekipe, op. a.) Zinedinom Zidanom in moramo se odločiti za tisto, kar je najbolje. Ideja je, da bi ga sčasoma priključili prvi ekipi, toda moramo ga zaščititi," je dodal Benítez: "Inteligenten je in uživa v treniranju ter trdo dela."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.