Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Bensonova uživala, ko je pretepala soigralca

Vsi ljubitelji videoiger se nedvomno spominjajo Lady Lise iz ene najbolj priljubljenih videoiger 80. let, Dojo Quest. Njen lik bo kmalu prvič oživel na filmskih platnih v akcijski komediji PIKSLI.

Najbolj seksi bejbo iz videoiger vseh časov bo v tej poletni filmski pustolovščini odigrala očarljiva Ashley Benson, katere lepoto je naše občinstvo že imelo priložnost spoznati v priljubljeni televizijski seriji Ljubke lažnivke (Pretty Little Liars) in v filmski uspešnici Spomladanske žurerke (Spring Breakers).

V kratkem video prispevku, ki vam ga ekskluzivno ponujamo ob tej priložnosti, lahko bolje spoznate Lady Liso, pa tudi igralko Ashley Benson, ki je – kot sama priznava – v enem od svojih prizorov neverjetno uživala, ko je morala pretepsti Ludlowa Lamonsoffa (ki ga v filmu igra priljubljeni komik Josh Gad). Lamonsoff je eden od štirih junakov te zabavne pustolovščine. S prijatelji Samom Brennerjem, Willom Cooperjem in Eddiejem Plantom bo namreč skušal rešiti svet pred napadom videoiger, ki so jih niti najmanj dobrodušni Nezemljani poslali na Zemljo, da bi nas uničili. Tako se bodo dobri stari liki, kot so Pac-Man, Galaga, Gosenica, Donkey Kong, Space Invaders, in seveda Lady Lisa, znašli v resničnem svetu, od naših junakov pa bo odvisno, ali bodo rešili človeštvo pred njimi.

Poleg Ashely Benson in Josha Gada so se v glavne vloge akcijske komedije PIKSLI spustili Adam Sandler, Kevin James, Michelle Monaghan in zvezda televizijske serije Igra prestolov Peter Dinklage. Film je režiral Chris Colmbus, ki ga širše občinstvo verjetno najbolj pozna kot režiserja nepozabne komedije Sam doma in prvih dveh filmov iz serije o Harryju Potterju.

Poletna filmska poslastica PIKSLI bo v domačih kinodvoranah že v četrtek 23. julija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.