Šport > Nogomet
13 ogledov

Berić na prvi tekmi že v polno

Robert Berić EPA
Robert Berić lanskoletni drugi najboljši strelec avstrijske Bundeslige je v pokalnem tekmovanju začel izjemno. Pri zmagi s 5:1 je prispeval gol in podajo.

Avstrijska Bundesliga se bo začela naslednji konec tedna, včeraj pa so v Avstriji odigrali prvo kolo pokalnega tekmovanja, v katerem nastopajo vsi najboljši klubi. Na delu je bil tako tudi dunajski Rapid, katerega član je Robert Berić. Krčana so v minulih tednih avstrijski mediji sicer veliko povezovali z morebitno selitvijo v Nemčijo oziroma Anglijo.

Dunajčani so pred okoli 2500 navijači proti tretjeligašu Weizu začeli silovito in že v 7. minuti vodili s 3:0. Prva dva zadetka je dosegel Kainz, pri tretjem pa je Berić vknjižil asistenco. V 68. minuti je žogo v mrežo poslal še Berić, dve minuti kasneje pa zapustil zelenico. Za končnih 1:5 so si domači v 87. minuti gol zabili kar sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.