Šport > Nogomet
24 ogledov

Berić: "Vedel sem, kaj me čaka"

robert berić slovenija nogometna reprezentanca Simon Maljevac
Slovenski reprezentančni napdalec Robert Berić je minuli teden v dresu Saint Etiennea pordečel na tekmi Evropske lige proti Laziu, v petek pa bo bržkone glavni napadalni adut proti Litvi.

"Pomislil sem, da sodnik sploh ne bo zapiskal prekrška, nato pa se je očitno premislil. Ko sem ga pogledal, sem takoj vedel kam me čaka," je nesrečno dogajanje na evropskem gostovanju v Rimu opisal Robert Berić, ki je v teh dneh že z mislimi na reprezentančnih preizkušnjah proti Litvi in San Marinu.

"Minuli teden res ni bil najbolj posrečen, saj smo za vikend izgubili še s Caenom v francoskem prvenstvu, a je to vse sedaj že za mano. Osredotočen sem na reprezentančno akcijo. Zavedam se, da moramo nujno osvojiti vseh šest točk."

Cilj je jasen

Ob poškodbi Milivoja Novakovića bo nogometaš iz Krškega prevzel vlogo najbolj ofenzivnega nogometaša. "Želim si, da Milivoje čim prej okreva. Nikomur ne privoščim poškodbe. Seveda je lepo dosegati zadetke, a je še bolj pomembno, da ekipa zmaguje," je dodal Berić, ki je Sloveniji prinesel zmago na dvoboju proti Estoniji v Ljudskem vrtu. 

"Cilj pred tekmama proti Litvi in San Marinu je jasen in upam, da ga bomo izpolnili. Nobene reprezentance ne smemo podcenjevati, četudi smo višje na svetovni lestvici. Na vsak način moramo priti do dveh zmag," je odločno zaključil 24-letni Berić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.