Magazin > VIP
102 ogledov

Bernie Ecclestone: "Grozil je, da ji bo odpihnil glavo"

Bernie in Petra Ecclestone
Če bi Bernie vedel, kako nasilen je njegov zet, bi se to slabo končalo za Jamesa.

Tajkun Bernie Ecclestone je sicer zelo zaseben človek in nerad razpravlja o družinskih zadevah, a se je zdaj odločil narediti izjemo. O hčerkini ločitvi je spregovoril za britanski Daily Mail.

James Stunt, sicer pripadnik srednjega sloja, se je hitro navadil na Petrin denar in razkošno življenje in kot pišejo tuji mediji. Z leti je postal zelo objesten in nasilen do žene. V intervju z enega največjih britanskih tabloidov je Bernie, oče Formuile 1, povedal: "Grozil je, da ji bo odpihnil glavo. Ogrožal je mojo hčerko in zato se je odločila, da ga prijavi policiji. Do nje je bil zelo nasilen." Njegovo zgodbo je potrdilo več ljudi, saj je James Petri grozil na neki prestižni večerji oktobra 2015, kjer je bila zbrana tudi celotna Eccelston družina. Po incidentu ga je Petra prijavila policiji, a ga ti zaradi pomanjkanja dokazov niso prijeli.

Bernie je povedal, da je njegova hčerka zelo zasebna ženska in da z njim nikoli ne govori o svojem življenju, kaj šele o zakonskih težavah. "Če bi mi kdaj povedala, kaj se v resnici dogaja med njima, se to ne bi dobro končalo za Jamesa," je dodal 86-letni tajkun.

Povedal je tudi, da se z Jamesom sprl tudi sam, in sicer na rojstnem dnevu vnukinje. "Jamesa veliko stvari vrže iz tira. Malenkosti, ki sploh niso pomembne." V spor so se morali vmešati celo varnostniki, saj je James grozil, da bo poškodoval Bernieja, piše Daily Mail.

Komentarjev 2
  • Avatar Dux_Ursus
    Dux_Ursus 19:56 11.julij 2017.

    Kaj ima to veze z ozonsko luknjo???

  • Avatar Džoser
    Džoser 19:56 11.julij 2017.

    Sedaj pa v jok vsi ljubitelji F-1