Magazin > VIP
66 ogledov

Besen, ker so na naslovnico dali Hoffmana

Drake FameFlynet
Kanadski raper Drake se je znesel nad revijo Rolling Stone, ker so naslovnico, na kateri bi moral biti on, v zadnjem trenutku namenili pokojnemu Philipu Seymourju Hoffmanu.

Drake se je tokrat lotil kritiziranja revije Rolling Stone, kateri sicer že dlje očitajo, da nima več veze z glasbo. S kanadskim raperjem so naredili intervju in mu obljubili naslovnico, a so si v zadnjem trenutku premislili in na naslovnico februarske izdaje dali 2. februarja preminulega igralca Philipa Seymourjua Hoffmana. Intervju so sicer objavili, a to ni dovolj za 27-letnega raperja.

"To se mi naravnost gabi. Phillip Seymour Hoffman naj počiva v miru, glede tega čutim le spoštovanje, a tisk je čisto zlo," je zapisal na svojem profilu na Twitterju. Dodal je, da so ga izigrali tudi v intervjuju, kjer so navedli, da je komentiral album Kanyeja Westa, a sam pravi, da o tem ni rekel niti besede. Ravno zato se je odločil, da bo od zdaj naprej bojkotiral tisk. "Za revije ne dajem več izjav. Hočem le prenesti svojo glasbo ljudem, to je edini način, da bo moje sporočilo do njih prišlo jasno in pravilno," je dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.