Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Bi bili predskupina Gibonniju?

Gibonni blestel v puljski Areni Dusko Marusic/PIXSELL
Bi radi nastopili kot predskupina na koncertu Gibonnija? Na Obali pripravljajo Obalno bitko talentov, v kateri je del prve nagrade prav to.

Na terasi kavarne Avditorija Portorož se bodo 24. julija, 31. julija in 7. avgusta odvili trije predfinalni izbori Obalne bitke talentov. Veliki finale bo sledil 17. avgusta. Mladen Škerbec, predsednik društva Sončna riviera, je povedal, da dogodek pripravljajo skupaj s študenti Kluba študentov občin Piran, Koper in Izola. 

"Žirijo bodo sestavljali trije člani. V njej bosta producent Milan Lončina in pevec Slavko Ivančič, tretji člani žirije pa se bo menjal. Na prvem izboru bo tako v žiriji koreografinja in plesalka Dana Petretič, na drugem predizboru pa Barbara Misson iz studia Misson," je povedal Škerbec. 

Iz vsakega predizbora bosta v finalni večer napredovala dva tekmovalca, eden po izbiri žirije in eden po izbiri občinstva. Zmagovalca, ki bo znan 17. avgusta, čaka bogata nagrada, sestavljena iz treh delov, in sicer dva dni snemanja v studiu Milana Lončine, snemanje videospota in nastop kot predskupina na koncertu Gibonnija v Avditoriju Portorož 29. avgusta. 

Vsi, ki bi se želeli prijaviti za nastop na prvem predfinalnem izboru, to lahko storijo do 21. julija na elektronski naslov talenti@ksop.si ali pa prek Facebook strani Kluba študentov občine Piran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.