Magazin
19 ogledov

Bi pokusili sendvič s 26 sestavinami?

sendvič Dude Foods
Ste kdaj razmišljali o tem, da bi iz sestavin, ki jih imate najraje, sestavili najljubšo jed? Neki Američan je svoje kulinarično sanjarjenje uresničil. Bi ugriznili v njegov sendvič?

Američan Nick Chipman priznava, da hitro prehrano naravnost obožuje, kulinarične podvige pa redno objavlja na svojem blogu DudeFoods.com, ki mu sledijo številni ljubitelji sendvičev, prigrizkov in hitre prehrane.

Potem ko je pred časom ustvaril sendvič iz prav vseh različnih sendvičev in hamburgerjev, ki jih ponuja ena od znanih verig s hitro prehrano – imajo jih kar 43 –, in z njimi ustvaril pravi stolp, sendvič pa poimenoval McEverything, si je zdaj zamislil takšnega, ki bi vseboval vse, kar ima rad.

Nastal je okoli 60 centimetrov visok sendvič s 26 dodatki, prav vsaka sestavina pa se začne z eno od črk abecede. V njem se skrivajo: avokado, slanina, sir, tortiljin čips, jajca, ribje palčke, pršut, polpeti iz rdečega mesa, paprika jalapeño, krof, zelena solata, makaroni s sirom, testenine, čebula, feferoni, omaka, rezanci, špinača, puranji polpeti, klobasice, teletina, parmezan, vaflji, kokos, sladki krompir in bučke.

Odločitev, ali bi vam prigrizek teknil ali ne, prepuščamo vam.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.