Magazin
67 ogledov

"Bi rad, da ti ga takole?"

ženska gola ženska golota seks avto Shutterstock
Z Janjo sva se prvič spoznala, ko me je pozno ponoči peljala domov iz diskoteke. Ker sem bil "preutrujen", da bi zmogel našteti denar za plačilo, se mi je nasmehnila, mi v roke potisnila vizitko in rekla naj pokličem, ko se bom naspal.

Naslednji dan mi je bilo strašansko nerodno a sem jo vseeno poklical. Dobila sva se v mestu kamor sem jo povabil na kavo in ji plačal dolgovan znesek. "Veš srček, saj bi te tudi zastonj peljala. Sem te pa hotela še enkrat videti." Uh, uh … "Pokliči še za kak prevoz. Se vidiva," je še rekla preden je sedla v svojega Mercedesa. Ves dan mi ni dalo miru in sem mislil na njo. Bila je lepa, samozavestna in nekako si je nisem predstavljal v Taksiju.  Zvečer sem v roke vzel njeno vizitko in jo poklical. Izmislil sem si vožnjo proti Viču in dejal, da imam avto pokvarjen. Že iz njenega glasu sem razbral, da mi ne verjame a je vesela, ker jo kličem. V desetih minutah je bila spodaj in pohupala. Med vožnjo sem jo spraševal marsikaj in ugotovil, da le nadomešča svojega brata, ki je zbolel in si ni mogel privoščiti izpada dohodka. Oblečena je bila v oprijete kavbojke in majico, ki se je tesno ovila okoli lepo oblikovanih dojk. Pomislil sem na marsikaj a niti v sanjah si ne bi predstavljal, da se bo zgodilo naslednje.

"Pa res rabiš ta prevoz ali samo serješ?" me je šokirala z direktnim vprašanjem. Takoj mi je bilo jasno, da pozna moje namere zato nisem želel nakladati dalje. "Po pravici … všeč si mi. Hotel sem te še enkrat videti," sem priznal. Nič ni rekla, le obrnila se je proti meni, me pogledala v oči, potem pa pogled usmerila nazaj na cesto. Kar naenkrat se nisva več peljala v začrtani smeri. Zavila je z glavne ceste in kmalu sva se znašla v neki temni, ozki ulici. Nič nisem spraševal. Menil sem, da greva kam na pijačo ali kaj podobnega. "Si lačna?" sem poizkusil. "Aha," je odvrnila in zavila na neko parkirišče za katerega je očitno vedela le ona. Nikjer nikogar. Zapeljala je povsem do konca in parkirala za vrsto dreves ter tako učinkovito skrila avto. "Sem brat včasih vozi svojo punco," je rekla in obrnila ključ, da je motor ugasnil. "Aha?"

Bil sem brez besed pa čeprav sem dobro vedel kaj počneva tam. Vedel sem, da bom v nekaj minutah brez hlač, da bom po več mesecih deležen intimnosti in, da se bom naslednji dan spraševal ali mi je bilo tega treba. Ampak tisti hip, se mi je zdelo še kako potrebno. Bila je ženska od akcije in kmalu se je skobacala name, nekoliko poležala sedež in naju potisnila proti zadnji klopi kolikor se je dalo. Nič nisva govorila. Roke sem imel ves čas na njeni zadnjici in se spraševal kako jo stlači v tako ozke kavbojke. Presenetilo me je kako lahko jih je bilo sleči in kmalu pozabil na to, ko sem v rokah držal njeno golo ritko. Živahno je plesala v mojem naročju in povzročila pravo vstajo v mojih hlačah. Komajda sem si odpel hlače in jih potegnil preko nabreklega junaka, ki bi sicer verjetno kar sam pretrgal vse ovire pred seboj. "Ohoho, lepota!" je vzkliknila, ko ga je prijela v roko. Pričela se je drgniti obenj s svojim mednožjem, zapeljivo vzdihovala in mi sesala ustnice. "Bi rad, da ti ga takole?" je vprašala in pričela med ustnice sesati moj jezik ter ga oblizovati. "Ampak najprej … mmm," je zaječala in sedla na kamnitega tiča. "Najprej potrebujem prvo pomoč." Zdaj vsaj enkrat na teden tičiva na tistem parkirišču. Včasih peljem jaz, včasih ona. A prvič, v tistem bratovem taksiju, je bilo pač nekaj posebnega in neponovljivega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.