Svet
17 ogledov

Bi radi imele vnuke? Pošljite otroke na počitnice!

danci Žurnal24 main
"Čeprav smo v letu 2014 na tem področju napredovali, se na Danskem rodi premalo otrok. Zaradi tega je pod pritiskom danska družba, pa tudi naše podjetje. Toda najbolj trpijo mame, ki morda nikoli ne bodo doživele trenutka sreče in v rokah držale svojega vnuka. A ne obupajte," so na spletni strani zapisali v potovalni agenciji Spies.

"Statistika kaže, da imajo Danci na počitnicah v sončnih krajih spolne odnose bolj pogosto – kar za 51 odstotkov večkrat se predajajo posteljnim radostim kot doma. Zadnje raziskave pa dokazujejo, da je ta odstotek še višji, če par skupaj telovadi," poudarjajo pri danski turistični agenciji Spies.

Zato so pripravili prav poseben aranžma: Babicam ponujajo možnost, da otroka in njenega oziroma njegovega partnerja pošljejo na aktivne počitnice in si s tem povečajo možnost, da dobijo vnuka oziroma vnukinjo.

Na "aktivne počitnice" na Kanarske otoka ali Mallorco

Na spletni strani ponujajo še šest video posnetkov telovadnih vaj, ki pripomorejo k boljšemu in pogostejšemu seksu.

Na voljo sta dva aranžmaja – za Kanarske otoke in Mallorko.

Prvim sto parom, ki se bodo podali na "aktivne" počitnice, agencija Spies obljublja poseben paket, ki "vključuje vse kar vaš otrok potrebuje, da bodo počitnice plodne. Če si res želite postati babica, boste za vašega otroka paket za potovanje kupili še danes."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.