Magazin > Film & Glasba & TV
98 ogledov

Po dve vstopnici za Nesrečnike prejmejo ...

Nesrečniki
1/13
Karantanija cinemas
Izžrebali smo pet srečnežev, ki si bodo lahko ogledali glasbeno dramo Nesrečniki, v kateri bodo lahko prisluhnili kar nekaj zvenečim igralskim imenom.

Po dve vstopnici za ogled filma prejmejo Jernej Kovač, Nejc Kovač, Jaka Gorenc, Jure Mezek in Špela Loboda. Čestitke!

Režiser oskarjevskega Kraljevega govora predstavlja filmsko upodobitev večnega romana Victorja Hugoja, prepletenega s pesmimi večkrat nagrajenega muzikala. Svojeglavi Francoz Jean po dolgoletni zaporni kazni zaradi kraje kruha naposled pride na prostost in spozna duševno zlomljeno tovarniško delavko in prostitutko Fantino. Zaobljubi se, da bo skrbel za njeno nezakonsko hčerko Cosette, toda ta se ljubezensko zaplete z revolucionarjem Mariusom. Ko Pariz zajamejo plameni francoske revolucije, se Jean znajde v neposrednem spopadu z dolgoletnim nasprotnikom, inšpektorjem Javertom.

Film trenutno pobira nagrade za nagrado, najuspešnejša pri tem je Anne Hathaway, ki je upodobila prostitutko Fantino. Za vlogo je do sedaj med drugim osvojila zlati globus in nagrado ameriškega ceha igralcev, SAG, čez nekaj tednov pa bo morda domov odkorakala še z oskarjem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.